Alternativ till vanliga cigaretter under resan

När du är ute och reser gäller det att packa rätt. Det är massor som ska med i resväskan, som ofta blir för tung. Då får du tänka om och packa på nytt. Hur är det med våra vanor? Det är också en del vi måste anpassa för vår resa.

Är du exempelvis rökare och inte redo att skippa cigaretten helt och hållet finns det mycket bra alternativ som är perfekta under resan. Idag finns det alternativ som innehåller mindre skadliga ämnen för dig och i sin tur din omgivning. De nya E-cigaretterna fungerar som ett hjälpmedel för att minska och bli av med tobaksberoendet och kan då även underlätta sociala situationer exempelvis vid resande.

Inte riktigt där än

Resande kan ofta vara ganska oförutsägbart och det går inte riktigt att planera när du kan ta din nästa cigarett, vilket kan vara väldigt stressande. På resande fot är man ständigt omgiven av andra människor, vilket du måste ta hänsyn till. Det kan vara påfrestande eftersom rökning även påverkar din omgivning.

Har du inte riktigt bestämt dig eller har du inte viljan att sluta röka helt och hållet. Tänk på att det är en personlig resa.