Prova på e-cigg under din resa

När du är på resa är det perfekt att vidga sina vyer och prova på nya saker. Du kanske vill testa e-cigg under tiden du är på resande fot? För de som inte använt e-cigg tidigare kan det vara svårt att veta vad det innebär, men du kan samla kunskap om både nya platser och materiella ting samtidigt! Varför inte upptäcka Island eller tågluffa i Norden med en e-cigg i handen? Ge dig själv chansen att upptäcka flera saker samtidigt!

Anpassa efter dig

Det finns ett stort sortiment av olika varianter när det kommer till e-cigg. Detta medför att du kan välja och vraka mellan alla produkter för att hitta det som passar dig. Tänk dig en e-cigg med den fruktiga smaken mango under solnedgången i Rom? Kanske en fräsch ton av mint när du vandrar på Kungsleden?

Hos vapify.se kan du hitta ytterligare information och ett stort utbud, men du kan också välja att besöka en av deras butiker för en gratis rådgivning!

Risker

Samtidigt som många anser att e-cigg är en rolig upplevelse, finns det hälsorisker med detta. Kom ihåg att vi inte uppmanar till rökning och speciellt inte i en ung ålder då det finns risker kopplat till detta.